VIP-1-op-1-trainingen

Inzicht en vaardigheid verwerven om in stevig tempo door te groeien in de organisatie

Wat?

In een VIP-1-op-1-training werkt de deelnemer in sessies van 3 uur aan zijn communicatieve en/of managementvaardigheden. Hij wordt daarbij ondersteund door een trainer en een acteur. Het accent ligt op oefenen. De deelnemer probeert nieuw gedrag uit en ervaart direct het effect van zijn gedrag. Daarnaast behandelen we, waar van toepassing, theorie en is er ruimte voor reflectie.

Voor wie?

Deze VIP-1-op-1-trainingen zijn voor medewerkers en/of managers die moeite hebben met een bepaalde communicatie-/managementvaardigheid en deze verder willen of moeten ontwikkelen. Deze vorm is bij uitstek geschikt voor mensen die, om welke reden dan ook, vooral individuele aandacht voor hun professionele ontwikkeling willen.

 

Redenen voor VIP-1-op-1-training die we vaker hebben gehoord:

  • Ik heb niet het gevoel dat ik kan leren van anderen in een groep
  • Ik wil niet dat bekend wordt dat ik een training volg
  • Mijn vraag is zo persoonlijk dat dit het beste past
  • Ik voel me nooit ontspannen genoeg om te leren in een groep
  • Mijn denk- en werktempo ligt veel hoger dan gemiddeld, ik wil geen tijd verliezen aan anderen
  • Aan in-company trainingen kan ik gezien mijn hoge positie nooit meedoen en met allemaal vreemden in een open inschrijving gaat er mij te veel tijd verloren aan kennismaken en wennen

 

Wat is de meerwaarde?

Een VIP-1-op-1-training is puur maatwerk en kost daarom minder energie en geld dan een training met een groep. Deze trainingen zijn gemakkelijk in te passen in eventuele andere ontwikkelingstrajecten binnen uw organisatie. Bijvoorbeeld een organisatieverandering die van de leidinggevende vraagt om een inspirator te zijn. Met de vraag: ‘hoe inspireer ik mijn medewerkers’ kan hij dan in de 1-op-1 training aan de slag.

Door wie en waarom die?

De VIP-1-op-1-trainingen worden gegeven door Inge van Voornveld en een ervaren trainingsacteur. Zij bieden een veilige setting waarin de deelnemer doelgericht kan experimenteren met nieuw gedrag. De werkwijze kenmerkt zich door snel tot de kern te komen met gerichte feedback en oplossingsgerichte tips.

Contact

Inge van Voornveld - Dollardstraat 98 - 3812 EN Amersfoort - M 06 440 155 70 - E info@vanvoornveld.com

Webdesign: Marc Verburg