Plustrainingen

Verwerven van complexere communicatieve vaardigheden in meerdere dagen

Wat?

In een Plustraining werken deelnemers aan verschillende communicatieve vaardigheden die nodig zijn om een complexere (nieuwe) taak uit te voeren. Alle trainingsdagen staan in het teken van uitbreiden van gedragsrepertoire om de gewenste set aan vaardigheden eigen te maken. We bieden een combinatie van algemene oefeningen, reflectie op de eigen voorkeuren en mogelijkheden en werken aan persoonlijke ontwikkelpunten binnen de uitvoering van de functie.

 

Voorbeelden van complexere communicatieve vaardigheden zijn:

  • Coachend leidinggeven
  • Adviseren met impact
  • Be├»nvloeden zonder formele macht
  • Assertiviteit
  • Professioneel communiceren
  • Omgaan met emotie en agressie
  • Trainersvaardigheden
  • Coachingsvaardigheden

Voor wie?

Plustrainingen zijn voor mensen die hun communicatieve vaardigheden uit willen breiden om de invulling van hun (nieuwe) functie waar te kunnen maken. Mensen die moeite hebben met een bepaalde complexere communicatievaardigheid ontwikkelen deze in een Plustraining merkbaar verder.

Wat is de meerwaarde?

Een Plustraining is maatwerk en legt een grondige basis voor succesvol functioneren in de praktijk.

 

In een Plustraining wordt op persoonlijke ontwikkelpunten van de deelnemer afgestemd en ingegaan, waardoor de maximale ontwikkeling per deelnemer gerealiseerd wordt.

 

Deelnemers zijn actief betrokken omdat ervaringsgericht leren centraal staat en er dus veel praktisch geoefend (en gelachen) wordt.

Door wie en waarom die?

De Plustrainingen worden gegeven door een trainer die past bij uw organisatie en ervaring heeft in het vakgebied en/of de branche waarin de training gegeven wordt. Dit zal in alle gevallen een senior trainer zijn die ervaringsgericht werkt, garant staat voor een veilig en open leerklimaat, dynamiek en een hoge waardering door deelnemers en opdrachtgevers. Inge van Voornveld kan ook samenwerken met interne trainers of HR-mensen van uw organisatie.

Contact

Inge van Voornveld - Dollardstraat 98 - 3812 EN Amersfoort - M 06 440 155 70 - E info@vanvoornveld.com

Webdesign: Marc Verburg