Wat doet Van Voornveld Trainingsdiensten?

Van Voornveld Trainingsdiensten verzorgt vaardigheidstrainingen op het brede gebied van professionele communicatie. Het gaat om communicatieve vaardigheden die nodig zijn om het werk optimaal uit te voeren én er plezier aan te beleven.

Voor wie doet Van Voornveld Trainingsdiensten dat?

Van Voornveld Trainingsdiensten is er voor iedereen met HBO- en WO-werk-/denkniveau, die zijn communicatieve gedragsrepertoire wil uitbreiden. Voorbeelden: de werknemer wiens ontwikkeling ongewenst stagneert, de ambitieuze werknemer die uitdaging nodig heeft om binnenboord te blijven, de werknemer die zijn vak verstaat, maar regelmatig op problemen in de samenwerking stuit.

Hoe doet Van Voornveld Trainingsdiensten dat?

Van Voornveld Trainingsdiensten gaat voor feel-good-trainingen. Deelnemers verlaten de training in het algemeen vol goede moed en gesterkt zelfvertrouwen. Dat bereiken we door heldere, haalbare doelen te stellen, veel te oefenen, veel te lachen, respectvol te confronteren en daadwerkelijk te helpen om het nieuwe gedrag succesvol in te zetten.

Waarom doet Van Voornveld Trainingsdiensten dat?

Van Voornveld Trainingsdiensten vindt het belangrijk dat mensen ook op hun werk zoveel mogelijk zichzelf kunnen zijn. Het is voor zowel werkgever als werknemer jammer als bepaalde kwaliteiten thuisgelaten worden. 'Zijn wie je bent, doen wat je kunt' betekent het benutten van het volledige potentieel en daarbij aan de verwachtingen voldoen of deze zelfs overtreffen.

Wie is Van Voornveld Trainingsdiensten?

Van Voornveld Trainingsdiensten is een netwerkorganisatie met Inge van Voornveld als spil. Met ruim 15 jaar ervaring als trainer op het gebied van professionele communicatie kan zij vele groepen met plezier en succes bedienen. Zij werkt samen met anderen als de groepsgrootte dat verlangt of wanneer er specifieke kennis en ervaring nodig is om de training volledig aan te laten sluiten bij de vraag. Uit een groot en warm netwerk zoekt zij de juiste persoon bij de betreffende training.

Contact

Inge van Voornveld - Dollardstraat 98 - 3812 EN Amersfoort - M 06 440 155 70 - E info@vanvoornveld.com

Webdesign: Marc Verburg