Flitstrainingen

Uitbreiden van communicatieve vaardigheden in 1 dag

Wat?

In een Flitstraining werken deelnemers aan een specifieke communicatievaardigheid. De hele dag staat in het teken van uitbreiden van gedragsrepertoire. We bieden een combinatie van algemene oefeningen en werken aan eigen casuïstiek. Zo kan de deelnemer het geleerde direct in de praktijk toepassen.

 

Voorbeelden van communicatiethema's zijn:

Voor wie?

Flitstrainingen zijn voor mensen die iets extra's nodig hebben voor hun functie, al dan niet ingegeven door een veranderde omgeving.

 

Mensen die moeite hebben met een bepaalde communicatievaardigheid ontwikkelen deze in een Flitstraining merkbaar verder.

 

Voor mensen die al veel training hebben gehad maar op een onderdeel nog niet daar zijn waar ze willen, biedt deze Flitstraining een ideale aanvulling of verdieping.

Wat is de meerwaarde?

Flitstrainingen kosten minder tijd en geld dan breder georiënteerde trainingen.

Ze zijn gemakkelijk in te passen in andere ontwikkelingstrajecten binnen uw organisatie. Deelnemers zijn actief betrokken omdat ervaringsgericht leren centraal staat en er dus veel praktisch geoefend wordt.

Door wie en waarom die?

De Flitstrainingen worden gegeven door Edi van Gelder en Inge van Voornveld. Zij zijn beiden senior trainer en trainingsacteur. De formule voor Flitstrainingen is door hen ontwikkeld en zij geven deze al jaren met succes. Zij staan garant voor een veilig en open leerklimaat, dynamiek en een hoge waardering door deelnemers en opdrachtgevers.

Contact

Inge van Voornveld - Dollardstraat 98 - 3812 EN Amersfoort - M 06 440 155 70 - E info@vanvoornveld.com

Webdesign: Marc Verburg